Absztraktok,  Fotók

Pszichobagoly

Ott ül az ágy végén, jól látom, bár nem tisztán, talán a sötétséget szétrepesztő vakító világ süti ki az érzékeimet. Csak bámul narancson égő szemeivel, megbénítva minden tagom. Ez nem pánik, hanem csontok mélyéről átsugárzó, izmokat paralizáló félelem. Megszólalnék, de a hang nem tud utat törni magának a torkomban, néma kiáltássá torzul a kétségbeesésem. Erőlködve küzdök, míg végre hörgés formájában kihányom a szavakat, de ettől még jobban megrémülök. Feladom. Csak nézem. A halál madara. Érzem, ahogy a tekintete magába szívja a lelkem, egyre könnyebbé válok, még a félelmem is kiszívja. Már szabadulnék a börtönömből, magával ragad a tudatom alól való felszabadulás érzete. A gondolatok elhagynak, a céljaim egymás után olvadnak fel a megsemmisülés hullámverésében. Utazom.

A harsogó csörgés szilánkokra töri a képet, és a narancsszemek villogó piros pontokká szűkülnek az újra mindent átható sötétségben. Csendet teremtve rácsapok az órára. Még mindig izzadok. Indul a nap.

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték / 5. Értékelések száma:

Eddig nem érkezett rá szavazat! Legyél Te az első!

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..