
Lucullus rulez: szarvas steak a tányéron
Hétvégi ebéd? Disznó, csirke, ha ünnep van hal vagy marha – kábé ennyi, amiből az egyszeri állampolgár válogathat. Kivéve, ha szerencséje van, és sikerül megcsípni valami extrát az aznap lejáró szavatosságú cuccok között a nagyáruházak szégyenpolcán. Szóval így esett, hogy sztékezhettem. A húst megdolgoztam egy joghurtos, rozmaringos, borsos, ecetes páccal, előbb serpenyőn pirítottam, majd bedugtam a sütőbe. Igazság szerint a gombás-zöldséges ragut hozzá vadgombából kellett volna készítenem, ha stílusos akartam volna lenni, de az évszak nem kedvezett, így maradt a csiperke. No meg a vajas krumpli, hogy mégiscsak maradjon valami pórias is a tálalásban. Ennyit a luxusról…


Hogy tetszett?
Kattints a megfelelő csillagra!
Átlagérték 5 / 5. Értékelések száma: 3
