Csendéletek,  Fotók

Csirkemell paprikás gombával és juhtúrós galuskával

Megkívántam a csirkehúst. És a gombát. Meg a juhtúrót. Galuskával. Így állt bennem össze a kulináris kép vasárnap reggel, és miután a tett helyébe nem léphet okoskodás, menten neki is álltam összeszedni a hozzávalókat. A 10 másodpercnyi gondos tervezést igazi csapatmunka követte, bár a macska csak a csirkemellet nézte megidézve, mint én a… na, hagyjuk! A lényeg, hogy hiába a mágia, a csirke nem tanult meg újra repülni, viszont röpke 40 perc alatt kész is lett az ebéd. Hozzáteszem, ha a kifőtt galuskát egy kis tejfölös juhtúróval rétegezzük, rászórva némi füstölt sonkával, aztán sütőben folytatjuk olvadásig-pirulásig, akkor a végén garantáltan kimaxoljuk az egyik legkellemesebb főbűnt. Jó étvágyat!

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték / 5. Értékelések száma:

Eddig nem érkezett rá szavazat! Legyél Te az első!

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..