Agora Anomália

Auffassenwitztablette 500mg

Szorongva ücsörög barátai jókedvű társaságában, mikor egy jó német filmvígjátékot néznek? Akárhogy koncentrál, de nem érti a vidámságuk okát? Emiatt nem tud kibontakozni, a társaság középpontjává válni, párkapcsolatot építeni, bármennyire is szeretné? Itt a megoldás, az Auffassenwitztablette!

A tabletta segítségével megérti és viccesnek fogja találni a német komédiákat, sőt, még alsó-szászországi anyósvicceken is jót fog derülni! Csak vegyen be egyet, és fél óra múlva már érzi is a hatását! Nem lesz ki nagyobbat és őszintébben kacagna a német filmek és irodalom egyedi viccein! Sőt, a gyógyszer mellékhatásaként még az alpesi pajzán filmeket is erotikusnak fogja látni! A gyógyszer hatása két óra, ez alatt mindenki Önt fogja csodálni a környezetében. Nem lesz több unalmas szilvesztere, nincs az az ismétlés, amit ne tudna a legkitörőbb örömmel fogadni!

Aki három doboz Auffassenwitztablette-t vásárol, az bónuszként S-buci tévékrémet kap ajándékba, amelyet a szembe dörzsölve már a magyar komédiákat is élvezni leszünk képesek – bármennyire is hihetetlen! Ez ugyanis igaz!

A gyógyszer alkalmazása előtt kérjük, konzultáljon orvosával és gyógyszerészével, de a legfontosabb, hogy alaposan tanulmányozza át a műsorújságot, és kerülje a török szappanoperákat, amelyek hasmenést okozhatnak egyes esetekben! Emellett a politikai reklámok hatása is végzetes lehet, a 12 másodpercen túl való felelőtlen nézése a gyógyszer hatása alatt epilepsziás rohamokat idézhet elő!

Megvásárolható: www.tv2shop/auffassenwitztablette/

Ára: 2340 Ft/doboz

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték / 5. Értékelések száma:

Eddig nem érkezett rá szavazat! Legyél Te az első!

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..