Agora Anomália

Gyermekdolgoztatási Világalap

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Gyermekdolgoztatási Világalap magyarországi képviseletét!

  • tudta, hogy egyes vidékeken a 14 éven aluli gyermekek közel 94%-a felügyelet nélkül csatangol, bandákba szerveződve bűnöznek és zaklatják a tisztes állampolgárokat?
  • tudta, hogy az ilyen primitív körülmények között élő gyermekek oktatására költött tetemes összegek 78%-a kidobott pénz?
  • tudta, hogy a gyermekek foglakoztatása nélkül a használati és élvezetei cikkek közel másfélszer annyiba kerülnének?

Megdöbbent? Akkor támogassa a szervezetünket! A célunk az, hogy a szegény sorban, jövő nélkül élő gyermekek számára hasznos elfoglaltságot teremtsünk. Ahelyett, hogy bandákba szerveződnének, vagy éppen hasztalan koptatnánk az iskolapadot, mi – együttműködve a helyi vállalkozókkal – napi 12-14 órára felügyeletet teremtünk számukra, így megismerhetik a munka világát és fegyelmét. A tevékenységünk révén nő a foglalkoztatottság, az ország gazdasági teljesítőképessége, amely ösztönzi a külföldi befektetéseket. De mindenki nyer, hiszen ezáltal elérhető áron tudunk hozzájutni a hajdan luxuscikknek számító javakhoz!

Segítsen, hogy mi is segíthessünk! Adószámunk: 19011666-1-66

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték / 5. Értékelések száma:

Eddig nem érkezett rá szavazat! Legyél Te az első!

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..