Agora Anomália

happyend.net – az első válótárskereső!

5
(2)

Alig várja, hogy átérezze egy válás minden izgalmát és katarzisát? Elege van a közhelyes szakításokból? Szeretné előre megtervezni az összes lépését? Türelmetlen, hogy ehhez lefussa az előzetes, felesleges “boldog” éveket? Most megtalálhatja élete válótársát a happyend.net-en, a világ első válótárskeresőjén!

Óriási nemzetközi adatbázis, a potenciális válótársak tízezrei állnak a rendelkezésére, a felajánlott ötletek és opciók segítségével számtalan változatát hozhatja létre a szakításnak a választottjával előre megegyezve. Minden részletet előre megtervezhetnek! Egyedülálló kombinációs lehetőséget biztosítunk az együttműködő válópárok részére a megcsalás funkció érvényesítésére. A happyend.net webáruházában számtalan háztartási cikk közül választhatunk, dupla vásárlás esetén 50%-os kedvezménnyel, amely egyben később a javak elosztását is megkönnyíti.

A prémium változatban letölthető formanyomtatványokkal és online webügyvéddel segítjük a jogi procedúrák lebonyolítását. Külön díj ellenében színészek segítségét is igénybe veheti a válási fantáziájának kielégítésére. Sőt, 2017. január 1. óta gyorsan örökbe fogadható gyermeket is biztosítunk mindazoknak, akik ezen opció választására, vagyis saját, válással megosztható utódok létrehozására nincs türelmük, idejük vagy lehetőségük.

Egyedülálló garancia! Ha az a szerencsétlenség érné, hogy a kiválasztott válótársával valamilyen tragédia folytán örök szerelembe esnének, és a kitűzött válási időpont után még 2 évig is együtt élnek tovább, az összesen kifizetett előfizetési összegének felét visszatérítjük!

Jöjjön, és lépjen be a happyend.net egyedülálló világába, Agora Anomália kuponnal most 50% kedvezménnyel, csak 2499 Ft/hó* összegért! Keresse meg lelke válótársát, ezrek várnak Önre!

*legalább 3 havi előfizetés esetén

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték 5 / 5. Értékelések száma: 2

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..