Agora Anomália

ZOO Memories – Temetkezzen kedvenc állatába!

Igazán különleges helyen szeretne az örök nyugalmát tölteni? Meg kívánja kímélni szeretteit attól, hogy egy unalmas kődarab előtt kelljen megemlékezniük Önről? Szeretné, ha testi mivoltában úgy, és abban a formában élhessen tovább, ahogy azt maga választja ki? Akkor nincs más tennivalója, csak keresse meg a ZOO Memoriest! 26 ország után immár Magyarországon is!

A ZOO Memories változatos állatsereglettel áll szolgálatára, a zoológiai különlegességektől a nagy kedvencekig, legyen az egy büszke oroszlán, vagy éppen egy aranyos szurikáta. Sőt, 2016. január 1. óta a korszerű VegaMeat 2.1 technológia segítségével már növényevő állatok is bővítik a kínálatunkat. Már jó előre kiválaszthatja kedvencét, megegyezés és 50% előleg befizetése után összeismerkedhet vele, korlátlan számmal látogathatja, ahogy ezt később hozzátartozóik is megtehetik. Természetesen, a megegyezés szerinti időtartamig biztosítjuk a tápláléklánc folytatását, ha netán az első befogadó idő előtt kimúlna.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT CSALÁDOKNAK! Akár többen is temetkezhetnek ugyanabba az állatba, amihez 20% kedvezményt biztosítunk! Elsősorban galapagoszi óriásteknősöket ajánlunk eme célra, amelyek nagysága és élettartama megfelelően hosszú az időben távol álló elhalálozások utáni befogadásra is.

A legújabb kiegészítő szolgáltatásunkkal akár otthon is figyelemmel kísérhető a hozzátartozóját megőrző állatot, webkamerán keresztül.

FRISS! 2017-től őshonos magyar állatokat is választhatnak a hagyománytisztelők: jelenleg barna medve, farkas és mangalica válaszhatók.

SZÁLLJON LELKED SZABADON! Ár-érték arányban verhetetlen szolgáltatás, amely keretében a választott ragadozó madarakat a temetés után szabadon eresztjük. Extra: rádiótelemetriás nyomkövetővel figyelhetjük szerettünk útját az éteri szférákban.

Egyedi árajánlatunkat kérje az alábbi elérhetőségeken! Ne feledje, Agora Anomália kuponnal egyet fizet, kettőt kap akció!

Elérhetőség:
ZOO Memories Kft.
Sögöd u. 112.
1112 Budapest
www.zoomemories.hu
e-mail: info@zoomemories.hu

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték / 5. Értékelések száma:

Eddig nem érkezett rá szavazat! Legyél Te az első!

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..