Agora Anomália

Dr. Klíma Kid

5
(3)

A nagysikerű Creationist Kid játék után megjelent a Dr. Klíma Kid, amely szórakoztatóan és tudományos módszerekkel segíti az elhivatott szülőket abban, hogy a nemzeti konzervatív szemléletnek megfelelően tudják felvilágosítani gyermeküket a klímahiszti viharaiban is a valóságról és az ártékony zöldnek álcázott balliberális posztkommunista ideákról. A készlet tartalmazza mindazokat az eszközöket, amelyeket a részletes útmutató alapján bevethet a gyermeke egészséges, konzervatív nevelése érdekében.

A számos feladata egyike, hogy alkossunk egy mini ökoszisztémát a mellékelt alkotórészeket összeillesztve, majd azt árasszuk el gázzal a széndioxid-patronokat felhasználva, miközben mérjük le a hőmérséklet változását. Gyermeke döbbenten fogja tapasztalni, hogy a hőmérséklet nemcsak hogy nem emelkedik, hanem egyenesen csökken!

Egy másik feladat során csatlakoztassuk az ökolábnyom-mérőt a gyermekünk kedvenc elektronikus játékához, majd, miután megmértük azt, állítsuk felére a mérő értékét, és kíméletlenül kapcsoljuk ki a gépet, mikor leginkább belemerül a gyermekünk a játékba. Majd, mikor tiltakozik a drasztikus eljárásunk ellen, felvilágosítjuk, hogy azt egy összeesküvő hatalom akarja elérni világszerte, hogy a gyerekek ne játszhassanak annyit.

A csomaghoz mellékelünk egy Greta Thunberg marionett-figurát, valamint egy kódot, amellyel ingyenesen letölthetjük a „zöld gyerekzár” applikációt. Ennek révén megóvhatjuk a gyermekünket olyan káros médiatartalmaktól, amelyek a klímahisztit szajkózzák.

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték 5 / 5. Értékelések száma: 3

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..