Állatok,  Fotók

Nyolcadik

5
(2)

Sivatagi vándorsáska (Schistocerca gregaria)

Pár éve esett meg, miután Sharm El Sheikh-nél egymás után csócsáltak meg a feltehetően nem ilyen élményre befizető turistákat a cápák, az egyiptomiak Izraelt vádolták meg a fenevadak kiképzésével. Mert mindennek oka van, tragédiák csak úgy nem történnek, hanem mindig a megfelelően rossz szándék szüli őket. A zsidók meg nem először vetnek be biológiai fegyvert, ráadásul akkor is az egyiptomiakkal szemben tették a változatosan kimért csapások egyikeként. Nyilván megérdemelté a fránya iszaptúró és gúlarakó egyiptomi nép az éhenhalást, csak mert összekapott két fejes az Örökkévaló rendezése szerint – ami bizonyítja, hogy bár jóságosnak nem nevezhető, de azért van Őneki humorérzéke, még ha elég fekete is.

Tömegelés

Szóval, íme a nyolcadik csapás, ami nem tűnik olyan vészesnek, ha csak egy ilyen kicsiny méretű ízeltlábút nézünk, ahogy lomhán rágcsálja a salátát. De ha melléképzelünk még közel 50 milliót, hogy kijöjjön belőle egy rajnyi, az már tényleg félelmetesen pusztító tényező. Olyannyira, hogy történelemformáló tömeget képviselnek, ők voltak a birodalmak térdre rogyasztói, halálvágyó vallások élesztői, gazdaságok bedöntői. Ők azok a migránsok, akiktől tényleg illik betojni. Igazi zombik, amelyek, ha megszólal az Ige, megváltoznak, tömegbe állnak, vonulnak és pusztítanak, zabálnak és mérgeznek. A Dél serege, a Sivatag harcosai – nemsokára elérnek ide is. Az Ok pedig mi magunk vagyunk, keresni sem kell nagyon…

Sáskakompozíció

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték 5 / 5. Értékelések száma: 2

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..