Agora Anomália

Élethosszig hitel!

A hitel, amely valóban egy életre* szól! Éljen vele, haljon vele!

Ez az a hitel, amely nem veszélyezteti az Ön és családja egzisztenciáját, hiszen törlesztő részletek nagysága a jövedelméhez igazodik**. A hitel lejárta esetén*** a Negyedik Kör Hitelbank ezen kívül különleges ajándékkal**** is kedveskedik gyászoló rokonainak, egy hangulatos temetés***** teljes költségét****** állja*******.

Nincs limit, bármekkora összeget felvehet! Nincs változó kamat, nincs rizikó! Nem kérünk semmi munkahelyi jövedelemigazolást, se jelzálogot!

THM=0% Ugye hihetetlen?

Gondolkozzon, ez az ajánlat visszautasíthatatlan!

Negyedik Kör Hitelbank
1021 Budapest
Dante körút 666.

Kötelező hitelinformációk (a formaság kedvéért):
*A Negyedik Kör Hitelbank egészségügyi, genetikai és kockázatelemző szakemberei felkeresik Önt, és meghatározzák a hátralévő éveinek számát.
**A hátralévő évei száma alapján állapítjuk meg a fizetendő havi összeget, amely azonban nem haladhatja meg keresetének 10%-át.
***Ha előbb meghal a számítottnál, az szerződésszegésnek minősül, és elsőszámú örökösére száll át az élethossz hitel, illetve annak fizetési kötelezettsége.
****Csak abban az esetben, ha a szerződési időpont évében, vagy azután távozik az élők sorából.
*****Egyházi temetés költségeit nem térítjük meg.
****** A temetés költségei magába foglalják a koporsót, a halott előkészítését, a vigalmi opciókat a jajongó asszonyoktól a svédasztalig maximum 666 főre.
Ez a szolgáltatás a szerződésszegés miatt a törlesztő örökösnek nem jár.
*A szerződés lejárta után a lelkének tulajdonjoga a Negyedik Kör Hitelbankra száll át.

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték / 5. Értékelések száma:

Eddig nem érkezett rá szavazat! Legyél Te az első!

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..