Agora Anomália

Szeretne a példaképének bélpajtása lenni?

5
(1)

Régóta ismert tény, hogy nincs ember, aki ne élne együtt beleibe fészkelt apróságokkal. A kapcsolat nem csak káros lehet, sőt, ezek az apró férgecskék teljesen gazdájukhoz idomulnak, segítik mindennapi életünket. Így, a hírességek, példaképek bélférgei éppúgy kiemelkedőek, mint hordozóik. Szinte összenőnek a sejtjeik, lényegében eggyé válnak gazdáikkal a fonál, orsó és galandférgek.

Dr. Georg Karadjian, a neves hollywoodi doktor, a sztárok családorvosa ezen tény ismeretében dolgozta ki az eljárását, amellyel a sztárok beleiből úgy nyerte ki a férgecskéket, hogy azok a legtöbb hasznos anyaggal telítődjenek. A sokáig titkos eljárás haszonélvezői azok a feltörekvő művészek voltak, akik mielőbb a példaképeik nyomdokaiba kívántak lépni.

Karadjian doktor csodareceptje ma már bárki számára elérhető, így Ön megszerezheti kedvenceinek férgecskéit! A budapesti Karadjian Egészségcenter szolgáltatását igénybe vevők lista alapján választhatják ki, kinek a bélpajtásaivá szeretnének válni. A titkos eljárás során a jelentkezőnek át kell esni a Karadjian-féle megtisztuló szellentés-diétán, valamint a Karadjian–féle genitális jógán. Azonban, a fáradozásainak végén, körülbelül két hét után már visszavonhatatlanul a celebek bélpajtásává válik!

Ne feledje, a tehetség belülről fakad! Ne habozzon, keressen fel minket!

Már 199.999 Ft-tól! Politikus példaképekre 30%-os kedvezmény

Karadjian Egészség Center
1052 Budapest, Városház u. 9-11. (hátsó bejárat, jobb alsó 74-es) Telefon: 327-1519.

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték 5 / 5. Értékelések száma: 1

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..