Agora Anomália

Hazugság: 2020 nem létezett!

5
(4)

Itt az idő, hogy megtudja mindenki az igazságot, amely egy förtelmes összeesküvés legnagyobb hazugságát leplezi le. Aki logikusan értelmezi a tényeket, nem fertőződik meg a main stream média álhíreitől, hamar meggyőződhet arról, hogy a 2020-as esztendő valójában nem létezett. Azt csupán azért vezették be a templomos-illuminátus-szabadkőműves-judeonéger-libernyákbolsevik háttérerők, hogy végrehajtsák a történelem legnagyobb szemfényvesztését, üzelmeik elfedésére.

Jogosan kérdezi az olvasó, hogyan lehetséges ez? Hogyan lehetett 7 milliárd embert becsapni? Nem is egyszerű, évek óta nyomon követhető, ahogy megalapozták a nagy tervet, az embereket megvezetik. De csak az ostobák nem látják, mire megy ki az egész!

Ez csak egy számítógépes grafika.

1) Az állítólagos 2020. esztendőben világjárvány volt. Ami nincs. Hiszen senki sem látta azt az állítólagos vírust. Egyértelműen látszik, hogy az összes vírust ábrázoló kép valójában rajzolt, csak közelebbről kell megnézni őket! Mondani se kell, a nem létező vírus ellen abszolút hatékonyak a vakcinák! Vajon akkor mi célt szolgálnak? Akinek még nem világos ezek után sem, rövidesen megtudja

AZ IGAZSÁGOT!

A titkos egyenlet!

2) Ha a 2020-at felbontjuk két részre, két 20-at kapunk. Ha a kettőt összeszorozzuk, majd hozzáadunk 266-ot, megkapjuk a Bestia számát, a 666-ot!

3) Mindenidők legnagyobb választási csalásához, a számítógépek meghekkeléséhez egy nemlétező év beállítása kellett, azért, hogy megbuktassák minden idők legnépszerűbb amerikai elnökét, Donald Trumpot.

Az eredeti fotó a szertartás helyszínéről retusálatlanul: a falon Baphomet

4) A legrejtélyesebb esemény színhelye Brüsszel, ahol a templomok mesekönyv-felolvasásnak álcázott szodomita Baphomet-rítusát a Terv véglegesítésére éppen csak meg sikerült akadályoznia egy – a szervezetbe beépült – magyar honatyának, aki alig tudott elmenekülni az ereszcsatornán, de a Szervezet bosszúja így is elérte és lemondásra kényszerítette!

Elfogadnád, hogy beadja neked?

5) Számos bizonyítékot gyűjtöttünk arra, hogy a nemlétező vírus elleni, az emberek irányíthatóságát szolgál vakcinák elkészítése során Microsoft szoftvereket is alkalmaztak, ami aláhúzza, hogy Bill Gates áll az összeesküvés mögött, amelyet Soros György is támogat. Mert gonosz.

6) Hogy idézték elő az elveszett évet? A migrációval. A migránsok tömegeit úgy áramoltatták az eddig is legsűrűbben lakott Európába, hogy a megnövelt nyomatékkal kitért a bolygó keringése, ezzel lelassult a Föld forgása. A NASA kutatóinak titkos dokumentumai alapján 6 ezer migráns a Föld csakrapontjaiba irányítva 1,5 fokkal téríti el a téridőt.

A tisztán látókat várjuk a testvérmozgalmaink, vagyis a Föld Orbán Viktor-alakú és a Pandák Csak Festett Barnamedvék támogatására!

AZ ERŐ LEGYEN VELETEK TISZTÁN LÁTÓK! ELLENÁLLUNK!

Akinek még vannak bizonyítékai, ossza meg velünk!

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték 5 / 5. Értékelések száma: 4

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..