Csendéletek,  Fotók

Mangófagyi

Vannak dolgok, amelyek majd mindenben jók. Pisztácia, eper és zombik… és ilyen a mangó is. Úgyhogy nem sokat kockáztattam, mikor frissen beszerzett fagyigépemet egy kiadós erdei futás során kigondolva mangóval céloztam tesztelni. Az eredmény az elvártakhoz képest is hatványozottan odatette magát, így érdemesnek bizonyul a néppel való megosztásra. Tehát vágjunk is bele a fagylaltpornóba!
Kezdjük a legszexibb összetevőkkel, tejszínhabbal meg a cukorral, 100 ml és 50 gramm elég egyikből és másikból, hogy ne csökkentsük túlságosan azt az élettartamot, amit születésünkkor még statisztikailag elvártak tőlünk. Nyilván jól verjük fel, ez az egyetlen kötelező izommunka a történetben. Aztán mehet bele egy nagyobbdoboz joghurt, egy kis tej és némi vanília is, mert a nélkül nem fagyi a fagyi. Ebben turmixoljuk össze a mangót, mármint az eredeti gyümölcsöt, nehogy már mindenféle léalmával kevert, hamis alapanyaggal operáljunk! A kezdőknek hasznos tanács, a mangómaggal és a héjával nem érdemes vesződni a turmixban, elég a gyümölcshús. Ha a lé megvan, lehet is tölteni a fagyigépbe, majd 50 perc múlva jöhet az élvezet!

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték / 5. Értékelések száma:

Eddig nem érkezett rá szavazat! Legyél Te az első!

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..