Agora Anomália

Segítsen!

5
(2)

Kérjük, személyi jövedelemadója 1%-át ajánlja fel a daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyáknak! Azoknak, akiknek még a napi falatkára sem jut, hát még a költséges kezelésekre! Segítsen, és a világ jobb lesz!

A szemébe tud nézni egy daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyáknak? Ne csak sajnálkozzon, tegyen is értük!

A tervünk az, hogy egy komfortos, állatorvosi központtal rendelkező csillagvárost építünk a daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyáknak a sztratoszférában, amely műholdként kering majd a Föld körül, és szippantja magába a világ daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyáit. Ez az egyedüli módja, hogy méltó életet biztosítsunk a daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyáknak!

A terveink között szerepel egy daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyákat mentő helikopter vásárlása is, amelynek folyamatos minőség ellenőrzését alapítványunk vezetője végzi majd, ezzel áldozva szabadidejét a nemes ügy érdekében, a daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyákért.

Alapítvány a Daganatos Megbetegedésben Szenvedő, Árva és Éhező Roma Kiskutyákért
Adószámunk: 1816100007-1-42

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték 5 / 5. Értékelések száma: 2

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..