Agora Anomália

Homeo-NoMus 2021 – a homeopátiás egérirtó

5
(3)

Bántja a sok egér? Egérpiszok, megrágcsált ennivalók, betegségek? Terror a kamrában, ahogy az apró szörnyetegek cikáznak a lábaink között? Fél azonban a mesterséges mérgektől, amelyek nemcsak minket, hanem a teret is mérgezik, amelyben élünk? Itt a megoldás, a legtermészetesebb egérirtó szer, amely garantáltan kitakarítja a lakóhelyéről a szörnyű rágcsálókat, úgy, hogy nem kell félnie a káros hatásoktól!

A Homeo-NoMus 2021 hatóanyaga a házi macska (Felis catus oldat: LM1 potenciál). Az egérbe 250 ml-t kell adagolni szájon keresztül a mellékelt fecskendővel, és garantált a természetes hatás.

Miután már legkisebb fiamat és a nagypapámat is elvesztettem az egerek elleni harcban, kezdtem feladni. Ekkor ajánlotta a barátnőm a Homeo-NoMus 2021-et, és azóta megváltozott az életem, nincs méreg, mert egér sem lakásban!” – Smith Jolán szorgalmas háziasszony, 42 éves

A Homeo-NoMus 2021 nem csak egerek ellen hatásos, hanem a benne lévő oldott macska révén az üvegcséje a párna alá rejtve összegyűjti a lakás mágneses energiáját. Amióta használom, nemcsak egérmentes a lakás, hanem teljesen kiegyensúlyozott is.” – Cheng Éva, sikeres üzletasszony, 33 éves

Rendelje meg azonnal, az ára kedvezményesen
nem 28.000 Ft,
nem is 20.000Ft

hanem most csak 19.990 Ft,

az első 500 vásárlónak! Már 490-en megrendelték, ne habozzon!

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték 5 / 5. Értékelések száma: 3

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..