Agora Anomália

Egy ősi gyógymód aranyér ellen, amiről az orvosok nem akarnak tudni

5
(1)

Kevesen tudják, hogy az aranyér korunk betegsége, hiszen őseink nem szenvedtek tőle. Nem találhatunk rá utalást a Bibliában, de még az ősi szanszkrit Mahábhárata sem tesz említést róla. Nem is, mert egy ősi, még nagyanyáink nagyanyái által ismert gyógymód révén nem szenvedtek paripára termett őseink a modern kor eme átkától. A gyógyszerészek és orvosok persze tudnak erről az egyszerű, otthon is elkészítethető gyógymódról, de nem fogják Önnek elárulni, ahhoz túl egyszerű, és ha kitudódna, nem lenne senki, aki a méregdrága és haszontalan kenőcseiket, kúpjaikat megvenné. Szerencsére Dr. Barrierini megtörte a hallgatás falát, és ősi kódexek kutatásai után közzé tette ezt a természetes kincset!

Csodaszer az aranyér ellen? Nem, nem csodaszer, hiszen szervezetünk termeli már évmilliók óta. Ez pedig nem más, mint a fülzsír, amely a szervezetünk egyik legérzékenyebb részét védi és óvja a fertőzésektől. Persze, Önnek azt mondták már gyerekkora óta, hogy a fülzsírt el kell távolítani – őseink megdöbbenéssel néznék ezt a sok reklámot, amely eszközök garmadáját sorolja fel erre a célra. Nem és nem, a fülzsír a szervezetünk védelmi vonalának esszenciája, amelyet megfelelő praktikákkal testünk más területének védelmére is felhasználhatjuk!

A praktikák megismeréséhez újra az ősi hagyományokhoz kell nyúlnunk. Nem kell mást csinálnunk, mint fülzsírunkat kinyerni a fülünkből, törekedjünk a nagyobb sárgás darabokat összegyűjteni, amelyek vitamin és barrierintartalma magasabb. Az összegyűjtött anyagot melegen vigyük fel egy fokhagymára, és tegyük 37 órára egy hűvös helyre. Előnyös, ha a fokhagymát előzőleg oxigénnel dúsítjuk magas ózontartalmú vízben áztatva egy napig. A fülzsírtól átitatott fokhagymát végül helyezzük fel a végbelünkben, és tartsuk is ott 23 órát! A fülzsír növeli a vérfal rugalmasságát, növeli a sejtek ozmózisértékét, felszívja a káros méreganyagokat, és hasznos anyagokká alakítja őket a fokhagyma belsejében.

A hatás azonnali és hihetetlen lesz! A fülzsír nem csak az aranyeres panaszainkat mulasztja el, de a fülzsíros fokhagymát használat után elfogyasztva hatékony gyógymód a májrákra, a vese és szívpanaszokra, időskori elbutulásra, sőt, a hölgyek mellét is feszesebbé teszi.

Ne feledje, a fülzsír jó!

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték 5 / 5. Értékelések száma: 1

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..